Cosplay @ Comic Con Gamex

Cosplayaktiviteter på Comic Con Gamex

Solo tävling

Klockan 16:00 på Torsdagen så kommer Comic Con Gamex stora cosplaytävling gå av stapeln. Det går att anmäla sig ända fram till klockan 14:00 samma dag och deltagaravgiften är 50:- om man registrerar sig på plats på eventet. Se då till att ha med dig en utskriven referensbild på din karaktär till eventet. Annars kan man köpa en biljett i förväg genom vår hemsida.
Kom ihåg att vinnaren i tävlingen får den stora äran att representera Comic Con Gamex under Cosplay-SM 2016, samt vinner fantastiska priser!

Daglig tävling

Varje dag mellan klockan 13:00-14:30 kommer NärCon att hålla en minitävlingen för alla de cosplayare som är på plats på eventet. Man behöver inte anmäla sig i förväg utan istället besöker man bara fotostudion i NärCons monter. Man tar där sin bild och dagens vinnare utannonseras sedan klockan 14:30 på samma plats.
Så kom förbi fotostudion för att ta lite snygga bilder och få chansen att vinna fina priser från Science Fiction Bokhandeln!

Speed Cosplay

Kan du tänka fort och göra roliga kreationer utav spännande material? Kom då till NärCon-båset klockan 15:00 på Fredagen den 31:a och delta i vår Speed Cosplay! Varje deltagare får på begränsad tid försöka sätta ihop en cosplay och den mest kreativa dräkten vinner ett pris från Science Fiction Bokhandeln. Inga föranmälan krävs, utan kom bara förbi så kör vi!

CBG-Kai

De kallar sig för Cosplay Board Games och det är vad de tar med sig till Comic Con. Under Fredag och Lördag så kommer CBG-Kai att hålla till i NärCons monter och bjuda in dig till roliga spel och lekar. Är du bäst på roliga posér? Har du egenskaperna som krävs för att ta dig ann den beryktade Arenan? Eller är du kanske helt enkelt bra på schack? Titta då förbi CBG-Kai för chansen att vinna roliga priser!

World Cosplay Summit-kval

Comic Con Gamex är stolta att få, för första gången, presentera ett svenskt kval till World Cosplay Summit. Tävlingen har hållits i Nagoya sedan 2003 och har stadigt vuxit med fler deltagande länder. Nu är det dags för Sverige att på söndag den 2 november kl.14:00 visa vad vi går för!